فهرس المقالات آکو نادری


  • المقاله

    1 - تأثیر ویژگی‌های درونی و بیرونی محصول توت‌فرنگی بر رضایت‌مندی مشتریان (مصرف‌کنندگان) مطالعه موردی: شهرستان سنندج
    فصلنامه علمی -پژوهشی تحقیقات اقتصاد کشاورزی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1399
    یکی از مهم‌ترین اهداف هر کسب‌وکار تولیدی یا خدماتی دستیابی به رضایت مشتریان است. در این تحقیق تأثیر ویژگی‌های درونی و بیرونی ارقام توت‌فرنگی بر رضایت‌مندی مصرف‌کنندگان در شهرستان سنندج بررسی‌شده است. در این راستا 400 نفر به‌طور تصادفی در سال 1395 انتخاب، و جهت بررسی موض أکثر
    یکی از مهم‌ترین اهداف هر کسب‌وکار تولیدی یا خدماتی دستیابی به رضایت مشتریان است. در این تحقیق تأثیر ویژگی‌های درونی و بیرونی ارقام توت‌فرنگی بر رضایت‌مندی مصرف‌کنندگان در شهرستان سنندج بررسی‌شده است. در این راستا 400 نفر به‌طور تصادفی در سال 1395 انتخاب، و جهت بررسی موضوع از مدل لاجیت ترتیبی استفاده گردید. یافته‌ها نشان می‌دهد که به‌جز متغیرهای میزان تحصیلات و شغل که اثر منفی بر میزان رضایت‌مندی مصرف‌کنندگان داشته، اثر سایر متغیرها مثبت و معنی‌دار بوده است. اثر نهایی متغیرهای کیفیت، طعم و مزه، برتری رقم کردستان، قیمت و بسته‌بندی کوچک‌تر و نام تجاری در سطح رضایت زیاد به ترتیب 031/0، 110/0 ، 195/0 ، 089/0 ، 067/0 ، 043/0 و 110/0 بوده و بیانگر این است که افزایش در سطح متغیرهای فوق احتمال رضایت‌مندی بیشتر مصرف‌کنندگان را افزایش می‌دهد. ازاین‌رو پیشنهاد می‌گردد نوع، قیمت، محل تولید و اطلاعات سلامتی محصول بر روی برچسب‌های آن ثبت گردد. همچنین با بسته‌بندی مناسب‌تر، ذکر نام تجاری و افزایش کیفیت، قیمت را افزایش داد چراکه افزایش قیمت برای مصرف‌کنندگان غیرمنطقی نبوده است. تفاصيل المقالة