فهرس المقالات بابک غیاثی طرزی المقاله 1 - بررسی مقایسهای روشهای مختلف پیش پخت بر خواص رئولوژیکی برنج فوری تهیه شده از رقم هاشمی سپیده ساسانیان بابک غیاثی طرزی فاطمه حبیبی علوم غذایی و تغذیه , العدد 59 , السنة 15 , تابستان 1397 المقاله 2 - ارزیابی و مقایسه ترکیبات شیمیایی و اسیدهای چرب موجود در برگ دو نمونه گیاه خرفه ایرانی متعلق به شمال (استان گیلان) و جنوب (استان فارس) مریم افشار بابک غیاثی طرزی مریم قراچورلو علیرضا نصیری حسین باخدا علوم غذایی و تغذیه , العدد 47 , السنة 12 , تابستان 1394