فهرس المقالات آتوسا کوکبیان المقاله 1 - بررسی امکان تولیدکماج رژیمی بر پایه شیرینکننده استویا 20.1001.1.24234966.1402.15.3.11.3 10.30495/jfst.2022.1909304.1668 آتوسا کوکبیان امیر دارائی گرمه خانی سولماز صارم نژادنمینی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402 المقاله 2 - The Effect of Roselle Calyx Extract and Nano-ZnO Biofilm on Walnut's Chemical and Sensory Properties 10.22034/jon.2023.1997231.1248 Neda Sadat Aghayan Maede Sadat Abbasi Anna Etemadi Razlighi Atousa Kokabian Neda Fallah Grace Morine Journal of Nuts , العدد 1 , السنة 15 , زمستان 2024