فهرس المقالات فروغ شواخی المقاله 1 - مقایسه کاربرد دستگاهDSC و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان آمنه پاشایی فروغ شواخی مریم فهیم دانش فوژان بدیعی انوشه رحمانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 50 , السنة 13 , بهار 1395 المقاله 2 - تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه <i>اوروپایا</i> برداشت شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 10.30495/jfh.2020.1865190.1212 شهین زمردی هما بهمدی فروغ شواخی صغری معدنی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1399 المقاله 3 - ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب فروغ شواخی رقیه سکوتی فر سلاله پروین نژاد آیدا دادخواه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396 المقاله 4 - ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران 20.1001.1.24234966.1399.12.4.11.4 10.30495/jfst.2020.674602 فروغ شواخی هما بهمدی شهین زمردی صغری معدنی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1399