فهرس المقالات محمدحسین موثق المقاله 1 - Prevalence, virulence factor and antibiotic susceptibility patterns of <i>Salmonella</i> spp. from poultry products in Ardabil province 10.30495/fh.2022.68315.1112 Ghadir Shahbazi Jalal Shayegh Siamak Ghazaei Mohamad Hossein Movassagh Ghazani Shahram Hanifian Food and Health , العدد 4 , السنة 5 , تابستان 2022 المقاله 2 - تعیین باقیمانده اکسیتتراسایکلین در فرآوردههای گوشتی توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا 10.30495/jfh.2023.1989199.1405 جعفر شادجو محمدحسین موثق بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1402 المقاله 3 - بررسی بافتهای غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآوردههای گوشتی عرضهشده در شهرهای تبریز و خوی 10.30495/jfh.2021.1935193.1320 آیدا پیامی محمدحسین موثق مسعود دل آشوب بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1400 المقاله 4 - تعیین میزان هیستامین و تیرامین در پنیرهای توزیعی در شهر قزوین با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا 10.30495/jfh.2023.1983288.1396 زهرا سلحشوریان محمدحسین موثق بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1401 المقاله 5 - تعیین میزان باقیماندههای تایلوزین، جنتامایسین و نئومایسین در شیر و بستنی توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در سال 1398 10.30495/jfh.2022.1961856.1361 افشین خاتمی محمدحسین موثق بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1401 المقاله 6 - مطالعه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع-آوری شیر در شهر تبریز محمد حسین موثق سعید آدینهوند بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 3 , تابستان 1392 المقاله 7 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تریسدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفیموریوم جدا شده از طیور 10.30495/jfm.2022.1946326.1753 مینا احمدپور محمد حسین موثق سمیه حسین زاده میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1401