فهرس المقالات شهاب نوتاش


  • المقاله

    1 - بررسی تأثیر افزودنی ارگوسان بر میزان رشد، ضریب تبدیل غذایی و میزان بقاء بچه‌ماهی‌های قزل‌‌آلای رنگین‌کمان 1 گرمی
    آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 2 , بهار 1387
    هدف از تحقیق حاضر بررسی اثر مصرف مکمل ارگوسان در فاکتورهای تولیدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان 1 گرمی است که این فاکتورها شامل میزان رشد، ضریب تبدیل غذایی و میزان بقاء می‌باشد. لذا با انتخاب پنج گروه 1500 تایی از ماهی 1 گرمی با شرایط پرورشی کاملاً یکسان شامل یک گروه شاهد و أکثر
    هدف از تحقیق حاضر بررسی اثر مصرف مکمل ارگوسان در فاکتورهای تولیدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان 1 گرمی است که این فاکتورها شامل میزان رشد، ضریب تبدیل غذایی و میزان بقاء می‌باشد. لذا با انتخاب پنج گروه 1500 تایی از ماهی 1 گرمی با شرایط پرورشی کاملاً یکسان شامل یک گروه شاهد و چهار گروه تیمار تأثیر این مکمل مورد بررسی قرار گرفت. گروه‌های تیمار به همراه جیره، مقادیر1، 2، 3 و 4 کیلوگرم در تن از ارگوسان را به‌مدّت 60 روز دریافت کردند و در نهایت داده‌های خام مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. طبق نتایج به‌دست آمده بهترین تأثیر ارگوسان بر فاکتورهای تولیدی در گروه تیمار سوم (3 کیلو در تن ارگوسان)، (05/0>p) و کمترین فاکتورهای تولیدی در گروه شاهد مشاهده شد. بنابراین در تغذیه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان 1گرمی در دمای5/0 ± 12 درجه سانتی‌گراد می‌توان مکمل آکواوک ارگوسان را به‌میزان 3 کیلو در تن به‌مدّت 2 ماه با فاصله زمانی10 روز به جیره غذایی اضافه کرد. تفاصيل المقالة