فهرس المقالات Saeed Paidari


  • المقاله

    1 - افزایش زمان ماندگاریPenaeus semisulcatus با پوشش بسته‌بندی نانو نقره بر پایه دی اکسیدتیتانیوم
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 66 , السنة 17 , بهار 1399
    مقدمه: میگو یکی از شناخته شده ترین و با ارزش ترین غذاهای دریایی از نظر تغذیه ای می باشد. پوشش های بسته بندی نانو دارای خاصیت ضد میکروبی بوده و باعث توقف رشد و نابودی باکتری ها می شوند. هدف از تحقیق حاضر به کارگیری پوشش های بسته بندی نانو جهت بررسی خاصیت ضد میکروبی آن و أکثر
    مقدمه: میگو یکی از شناخته شده ترین و با ارزش ترین غذاهای دریایی از نظر تغذیه ای می باشد. پوشش های بسته بندی نانو دارای خاصیت ضد میکروبی بوده و باعث توقف رشد و نابودی باکتری ها می شوند. هدف از تحقیق حاضر به کارگیری پوشش های بسته بندی نانو جهت بررسی خاصیت ضد میکروبی آن و نیز بررسی افزایش ماندگاری توام با کیفیت میگوی ببری سبز می‌باشد. مواد و روشها: تحقیق حاضر به بررسی خاصیت ضد میکروبی پوشش‌های بسته بندی نانو نقره با درصد‌های 1000 تاppm 6000 در روز‌های 0، 3 ، 7 ، 10 ، 14 ، 17، 21 و 25 پرداخته است. شمارش کلی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی و نیز کشت آنها در محیط‌های اختصاصی، سنجش حسی و کیفی نمونه‌ها و نیز آنالیز سنجش سایز و شکل ذرات نانو از جمله آنالیزهای به کار گرفته شده در تحقیق می باشد. یافته‌ها: نتایج به دست آمده بیانگر آن بود علی‌رغم تفاوت معنی‌دار بین پوشش‌های حاوی نانو ذرات نقره و پوشش‌های شاهد، پوشش‌های نانو استفاده شده از نظر آماری دارای اختلاف معنی دار بر روی باکتری‌های گونه‌های مختلف نبودند و به عبارت بهتر هیچ گونه تفاوت معنی‌داری بین رشد باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیا کلی در مواجهه با نانو ذرات وجود نداشت. نتیجه‌گیری: آزمون حسی انجام شده نشان دهنده عدم وجود اختلاف معنی‌دار بین ویژگی‌های حسی و کیفی نمونه های مجاور با نانو بسته بندی‌ها و نمونه‌های شاهد بوده است. تفاصيل المقالة