فهرس المقالات علیرضا طالبی المقاله 1 - تأثیر پوشش کیتوزان غنیشده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی) سیدهسمانه نقیبی علی احسانی حسین تاجیک علیرضا طالبی نوروز دلیرژ بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 6 , بهار 1395 المقاله 2 - منبع طغیان اشرشیاکلی O157:H7 در دانشجویان یزد -1396 علی اکبر تاج فیروزه سیدمحمدحسین حسینی سیدمحمدجواد نظام الحسینی محسن مهدی زاده شاهی حمید آقاباقری محمدحسن لطفی سیدعلیرضا پورمازار علیرضا طالبی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1400