فهرس المقالات افشین آخوندزاده بستی المقاله 1 - مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس فرزانه سادات غفوری شاهرخ شعبانی افشین آخوندزاده بستی علوم غذایی و تغذیه , العدد 59 , السنة 15 , تابستان 1397 المقاله 2 - نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز بهروش Thin film layer و ویژگی آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن بهشاد نوعدوست نگین نوری حسن گندمی نصرآبادی افشین آخوندزاده بستی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 6 , تابستان 1395