فهرس المقالات گیلان توکلی اردغان المقاله 1 - بهینهسازی و مقایسه اثر شرایط مختلف استخراج (فراصوت و خیساندن) بر ترکیبات شیمیایی عصاره میوه گیاه Elaeagnus angustifolia L. 20.1001.1.23223235.1395.4.3.8.4 مریم سردرودیان معصومه مهربان سنگ آتش اکرم آریان فر اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی , العدد 4 , السنة 4 , پاییز 1395 المقاله 2 - بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی اکرم آریان فر مریم سردرودیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396 المقاله 3 - بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی 20.1001.1.24234966.1398.11.1.4.4 10.30495/jfst.2019.541222 مریم سردرودیان اکرم آریان فر نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398 المقاله 4 - بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) 20.1001.1.24234966.1400.13.2.9.5 10.30495/jfst.2021.680644 اکرم آریان فر مریم سردرودیان علی محمدی ثانی سارا ناجی طبسی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 13 , تابستان 1400