تلفیق تحلیل عاملی و تکنیک رویکرد ترکیبی(AHP-TOPSIS)جهت رتبهبندی معیارها و ارزیابی عوامل مؤثر بر برند
الموضوعات :
Amir Nayeb
1
(PhD. Student, Faculty of Industrial and Mechanical Engineering, Qazvin branch, Islamic Azad University, Qazvin, Iran.)
Sina Jabari
2
(MSc. Student, Department of Management, Tabriz branch, Islamic Azad University, Tabriz, Iran)
Mahdi Yousefi Nejad Attari
3
(Faculty Member of Islamic Azad University Of Bonab Branch)
الکلمات المفتاحية: brand, factor analysis, تحلیل عاملی, برند, عوامل مؤثر بر برند, نان پاکارد, AHP-TOPSIS, Factors influencing brands, bread Packard,
ملخص المقالة :
امروزه ﺷﺨﺼﻴﺖ ﺑﺮﻧﺪ، هستهی ﻣﺮﻛﺰﻱ ﻭ نزدیکترین ﻣﺘﻐﻴﺮ ﺩﺭ تصمیمگیری ﻣﺸﺘﺮیان ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ است. ﺑﺮﻧﺪﻳﻨﮓ ﺩﺭ صنایع غذایی ایران ﭘﺪﻳﺪهﺍﻱ ﻧﻮﻇﻬﻮﺭ است. هدف این مقاله بررسی و شناسایی عوامل مؤثر بر برند با در نظر گرفتن جامعه آماری ۱۵۰ نفر از مشتریان کارخانه نان صنعتی پاکارد در سطح شهر تبریز میباشد که به روش نمونهگیری در دسترس انتخابشده است. در این مقاله سعی شده با استفاده از روش تحلیل عاملی و تکنیک رویکرد ترکیبی (AHP-TOPSIS) در نرمافزارهای SPSS و EXCEL چارچوبی ارائه گردد تا شباهتها و تفاوتهای موجود بین نظرات مصرفکنندگان درزمینه عوامل مؤثر بر برند مورد تحلیل قرار گیرد.یافتههای ارائهشده نشان میدهد، مؤثرترین عامل در قدرت برند نقش مدیریتی و کم اثرترین عامل گرایشها سیاسی مشتریان میباشد.
_||_