مطالعه تاثیر نوع منبع کربنی، روش افزودن منبع کربنی، دما و شدت نور در میزان تولید رنگدانه فایکوسیانین
محورهای موضوعی : زیست شناسی
دلینا فرجی
1
*
,
کرامت اله رضایی
2
,
مهناز هاشمی روان
3
,
محمدتقی گلمکانی
4
1 - دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، گروه صنایع غذایی، ورامین، ایران
2 - دانشگاه تهران، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، تهران، ایران
3 - دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، گروه صنایع غذایی، ورامین، ایران
4 - دانشگاه شیراز، بخش علوم و صنایع غذایی، شیراز، ایران
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_