مطالعه تاثیر نوع منبع کربنی، روش افزودن منبع کربنی، دما و شدت نور در میزان تولید رنگدانه فایکوسیانین
محورهای موضوعی : زیست شناسی
دلینا فرجی
1
(دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، گروه صنایع غذایی، ورامین، ایران)
کرامت اله رضایی
2
(دانشگاه تهران، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، تهران، ایران)
مهناز هاشمی روان
3
(دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، گروه صنایع غذایی، ورامین، ایران)
محمدتقی گلمکانی
4
(دانشگاه شیراز، بخش علوم و صنایع غذایی، شیراز، ایران)
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_