اثر ضدباکتریایی عصاره سیر درگوشت بلدرچین
محورهای موضوعی : زیست شناسی
میلاد کربلایی آقامحسن
1
,
مهناز هاشمی روان
2
*
,
رضوان پوراحمد
3
1 - گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا ، ورامین ایران.
2 - گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا ، ورامین ایران.
3 - گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا ، ورامین ایران.
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_