ا

  • ابراهیم زاده.مریم اثر سالیسیلیک اسید بر خسارت گرمازدگی و برخی ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کینو(Citus reticulata Blanco.cv.Kinnow) [ دوره1, شماره 1 - پاییز سال 1391]
  • ابوطالبی.عبدالحسین اثر سالیسیلیک اسید بر خسارت گرمازدگی و برخی ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کینو(Citus reticulata Blanco.cv.Kinnow) [ دوره1, شماره 1 - پاییز سال 1391]
  • ابوطالبی.عبدالحسین تأثیر مدت انبارداری و دمای انبار بر خصوصیات کیفی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ‘Seb’) [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]
  • ابوطالبی.عبدالحسین تأثیر کاربرد پس از برداشت اسپرمیدین بر برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]
  • ابوطالبی.عبدالحسین مقایسه اسانس رازیانه، کاربندازیم و تیابندازول بر ویژگی‌های پس از برداشت سیب رقم گلدن دلیشز [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]
  • ابوطالبی.عبدالحسین اثر اسانس گیاهان دارویی بر عمر انباری و کیفیت پرتقال والنسیا (Citrus chinensis Cv. Valencia) در انبار معمولی [ دوره1, شماره 3 - بهار سال 1391]
  • ابوطالبی.عبدالحسین بررسی ترکیبات مختلف کلسیمی و غلظت آنها بر سیب رقم رد دلیشز در زمان برداشت و پس از برداشت [ دوره1, شماره 2 - زمستان سال 1395]
  • ابوطالبی.عبدالحسین اثر واکس کیتین سیل بر برخی از ویژگی‌های پس از برداشت نارنگی کینو [ دوره1, شماره 1 - پاییز سال 1391]
  • ابوطالبی.عبدالحسین تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری، پوترسین، قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا) [ دوره1, شماره 3 - بهار سال 1391]
  • ابوطالبی.عبدالحسین تأثیر کاربرد پس از برداشت چیتوسان و اسید سالیسیلیک بر برخی خواص کمی میوه کنار رقم سب (ZiziphusMauritinaLam, CV. ‘Seb’) [ دوره1, شماره 1 - پاییز سال 1391]
  • ابوطالبی.عبدالحسین بررسی اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و کمیت میوه ازگیل ژاپنی(Eriobotrya japonica L.) [ دوره1, شماره 3 - بهار سال 1391]