• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 5
  • شماره3 دوره5
  • 3
    شماره 3 دوره 5 پاییز 1390

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - ارزیابی خواص شیمیایی، باکتریایی، حسی و ارزش غذایی ماهی کیلکای پوشش شده با پروتئین آب پنیر در زمان‌های شروع، 2 و 4 ساعت
        20.1001.1.20080026.1390.5.3.1.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بیوتکنیک صید سرک در مزارع پرورش میگوی سفید هندی و مقایسه برخی شاخص‌های تولیدی آن با مزارع یک دوره و دو دوره در سال
        20.1001.1.20080026.1390.5.3.2.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - ایجاد جمعیت‌های تک‌جنسی نر بچه‌ماهیان مولی با مصرف خوراکی هورمون 17- آلفا متیل تستوسترون
        20.1001.1.20080026.1390.5.3.3.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - اثر اندازه مولدین ماهی شیربت (Heckel, 1843 Barbus grypus) روی شاخص‌های تولیدمثلی هم‌آوری کاری، لقاح، تفریخ و بازماندگی لارو
        20.1001.1.20080026.1390.5.3.4.8
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - پرورش ماهی قزل‌آلا و افزایش تراکم آن در محیط پرورش با استفاده از پساب خروجی در شرایط آزمایشگاهی
        20.1001.1.20080026.1390.5.3.5.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - مقایسه غلظت فلزات سنگین (Mn، Zn، Fe و Cu) در اندام‌های مختلف ماهی بیاح (Liza abu) در رودخانه کرخه استان خوزستان
        20.1001.1.20080026.1390.5.3.6.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - (گزارش کوتاه علمی) اثر شدت جریان آب در روند انکوباسیون تخم تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodine 1897)
        20.1001.1.20080026.1390.5.3.7.1
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود