م

  • متینی.سارا تاثیر پودر والک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی همبرگر در شرایط یخچالی [ دوره3, شماره 3 , 3 - تابستان سال 1404]
  • محسن پور.محدثه بررسی ایمنی و آلرژی‌زایی پروتئین Deeper Rooting1 در برنج اصلاح‌شده ژنتیکی با رویکرد بیوانفورماتیکی [ دوره3, شماره 3 , 3 - تابستان سال 1404]
  • محسن پور.مطهره بررسی ایمنی و آلرژی‌زایی پروتئین Deeper Rooting1 در برنج اصلاح‌شده ژنتیکی با رویکرد بیوانفورماتیکی [ دوره3, شماره 3 , 3 - تابستان سال 1404]