لیست مقالات شماره های بهار، تابستان، پاییز و زمستان 1383
محورهای موضوعی : میکروبیولوژی مواد غذایی
1 -
کلید واژه:
چکیده مقاله :
بهار 1383 1. بررسی روابط ریاضی مابین متغیرهای وابسته (IP,PX) و متغیرهای مؤثر بر آن ها در نمونه Oil Blendهای دوتایی تهیه شده از کانولا و تخم پنبه حامد میرحسینی - مهرداد قوامی - حامد صفافر - سیدضیاءالدین مظهری 2. بررسی میزان آلودگی نان های سنتی شهر تهران به ترکیبات PAHs و عوامل مؤثر بر آن مجتبی قدیری - رسول پایان - حسین امیری 3. فعالیت آنتی اکسیدانی دیمر آلفا توکوفرول مهرداد قوامی - شهلا شهریاری - مریم قراچورلو - چنگیز اسفندیاری 4. اثر سیستم Chill CooK بر ارزش تغذیه ای غذاهای فرموله شده مهرداد قوامی - برایان بوینتون - مریم قراچورلو - نگار بقایی تابستان 1383 1. بررسی روند لیپولیز و اکسیداسیون پنیر خامه ای پرچرب طی دوره نگهداری محصول نوید قاضی وکیلی - محمدرضا احسانی 2. بررسی اثر مواد کاهنده ویسکوزیته بر پخت C وضایعات ملاس در کارخانجات قند چغندری محمد حجت الاسلامی - رضا شکرانی - احمد کرباسی - جلال جمالیان - غلامرضا مصباحی 3. تاثیر جیبرلیک اسید (GA3) و کلرور کلسیم بر روی اندازه و کیفیت میوه گیلاس رقم تک دانه مشهد علی رضا طلایی - وحید عبدوسی 4. ارزشیابی و مقایسه خصوصیات روغن گاوزبان و روغن گل مغربی به عنوان منابع غنی از گاما لینولنیک اسید بابک غیاثی طرزی مهرداد قوامی 5. فرمولاسیون خمیر کیلکا به منظور بهبود ویژگی های ارگانولپتیک جهت فرآورده های سرخ شده سیدابراهیم حسینی حسن لامع 6. ترکیب اسیدهای چرب و استرول های روغن های استخراج شده از بادام ، گردو، پسته و فندق شاهرخ شعبانی مریم قراچورلو مهرداد قوامی پاییز 1383 1. تولید بیوتکنولویم آنزیم گلوکز ایزومراز با استفاده از 1457 PTCC Streptomyces Olivochromogenes جهت تولید شربت فروکتوزی مهناز هاشمی روان مهرداد آذین 2. بررسی استخراج کارگینان های کاپا و لامبدا از جلبک کوندروس رسول پایان ، فرانک آذین محمدرضا حساس 3. مطالعه میزان توزیع و پراکندگی تیپ های مختلف کلستریدیوم بوتولینوم در بعضی از ماهیان دریایی شمال و جنوب (سفید ، کفال، شوریده و حلوا) ایران حمیدرضا توکلی ودود رضویلر داود فرج زاده 4. سطح هوموسیستئین سرم وعوامل مؤثر بر آن به عنوان عوامل خطری برای بیماری های قلبی و عروقی امیرحسین یارپرور خلیل علی محمدزاده 5. تاثیر روش های ( مخمر نمک و مایه خمیر مایع ) در تهیه نان لواش و مقایسه ویژگی های رئولوژیکی آن با نان لواش معمولی سارا موحد ناصر رجب زاده 6. اثرات پایدار کنندگی توکوفرول ها روی تالو گوسفند ایرانی لیلا روئین دژی مهرداد قوامی زمستان 1383 1. مقایسه کیفی کفیرهای تولید شده با استفاده از کشت های خالص میکروبی و دانه های کفیر رضوان پوراحمد مهناز ظاهری اسدی 2. بررسی اثر ال سیستئین بر روی خواص رئولوژی خمیر آرد گندم ناصر رجب زاده گلایل اسدیان حاج آقایی 3. بررسی عوامل موثر بر ویژگی های رئولوژیکی سوریمی مریم میزانی 4. مقایسه ارزیابی حسی صورت گرفته به روی سه نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی در قیاس با شیر UHT (چربی5/2%) نسرین مؤیدنیا محمدرضا احسانی زهرا امام جمعه 5. ارزشیابی روغن استحصال شده از ارقام مختلف فندق های ایران سپیده غلامحسین جوشقانی مسعود انصاری پور 6. فعالیت سینرژیستی توکوفرول ها با اسید سیتریک ، فسفو لیپیدها و امولسیفایر YN پیمان مهستی مهرداد قوامی مریم قراچورلو