م

  • محمد قلی.عاطفه بیوفیلم ها درصنایع غذایی و راه کارهای حذف آنها در سیستم های فرآوری غذایی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • مسجدی.محمد کاربرد روش فراصوت در استخراج عصاره‌های گیاهی [ دوره2, شماره 1 - بهار سال 1401]
  • ممینژاد.خدیجه ارتباط امنیت غذایی با سلامت جامعه [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • منصوری خواه.هادی بررسی عملکرد شیر جانشین درمقایسه با شیر گاو بر روی سلامت، رشد و متابولیت های خون گوساله های نژاد هلشتاین [ دوره2, شماره 2 - تابستان سال 1401]
  • میلانی.محسن استخراج ژلاتین از پای مرغ و کاربرد آن در صنایع غذایی [ دوره2, شماره 3 - پاییز سال 1401]