نشریه تغذیه حیوانات مزرعهای یکی از معدود نشریات تخصصی در رشته علوم دامی است که پذیرای مقالات پژوهشی، ترویجی، مروری و کوتاه در حوزههای مختلف مرتبط با تغذیه دام، طیور و آبزیان میباشد. این نشریه با هدف انتشار جدیدترین دستاوردهای علمی و پژوهشی در حوزه تغذیه حیوانات مزرعهای، بستری برای تبادل دانش میان پژوهشگران، استادان، دانشجویان و کارشناسان علوم دامی، دامپزشکان و فعالان صنعت دام، طیور و آبزیان فراهم میکند.
محورهای اصلی نشریه شامل موارد زیر است:
- تغذیه و خوراک دهی دام، طیور و آبزیان
- تغذیه زنبور عسل، کرم ابریشم، پرندگان زینتی و حیوانات خانگی
- بهداشت و کنترل کیفی خوراک دام، طیور و آبزیان
- تغذیه ارگانیک دام، طیور و آبزیان
- شناخت و معرفی منابع خوراکی جدید
- ناهنجاریهای متابولیک و تغذیهای در دام، طیور و آبزیان
- مکملها و افزودنیها در تغذیه و خوراکدام، طیور و آبزیان
- چالشهای صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان و راهکارهای مربوطه
- فرآوری و فناوری خوراکدام، طیور و آبزیان
- بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی در تغذیه دام، طیور و آبزیان
- تعیین نیازهای تغذیهای در خوراک دام، طیور و آبزیان
- مباحث مرتبط با هضم، جذب و متابولیسم مواد مغذی در حیوانات مزرعهای
- میکروبیولوژی و فیزیولوژی دستگاه گوارش دام، طیور و آبزیان
- کاربرد گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در تغذیه دام، طیور و آبزیان
- استفاده از پسماندهای کشاورزی و صنعتی در تغذیه دام، طیور و آبزیان
- رابطه تغذیه دام، طیور و آبزیان با محیطزیست و کشاورزی پایدار
- رابطه تغذیه دام، مرتع و اکوسیستم
- تغذیه درمانی در بیماریهای دامی (تغذیه درمانگاهی)
- مسمومیتهای تغذیهای در دام، طیور و آبزیان
- ژنومیک تغذیهای
- اقتصاد تغذیه و مدیریت هزینهها در صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان
- ارتباط تغذیه دام با کیفیت محصولات دامی وسلامت انسان
- نقش تغذیه در رفتار شناسی و رفاه دام، طیور و آبزیان
- رابطه تغذیه با فیزیولوژی تولیدمثل و بهبود عملکرد تولید مثلی
- استفاده از هوش مصنوعی در تغذیه دام، طیور و آبزیان
- اثر تغییرات اقلیمی بر تغذیه و تولیدات دام، طیور و آبزیان
- تولیدات دامی در تغذیه و سلامتی انسان