تاثیر سطوح مختلف روغن کانولا بر فعالیت آنزیم لوسین آمینوپپتیداز مخاط روده کوچک بوقلمون
محورهای موضوعی : پاتوبیولوژی مقایسه ای
1 - ندارد
کلید واژه: کانولا, لوسین آمینوپپتیداز, روده کوچک و بوقلمون,
چکیده مقاله :
افزودن چربی به خوراک علاوه بر خوش خوراکی، کاهش سرعت عبور موادغذایی در روده و همچنین با کمک به جذب ویتامین های محلول در چربیموجب بهبود ع ملکرد طیور می شود. این آزمایش به منظور تعیین اثر سطوحمختلف روغن کانولا بر فعالیت آنزیم لوسین آمینوپپتیداز مخاط روده کوچکبوقلمون انجام گردید . این تحقیق در قالب یک طرح کاملاً تصادفی در 3 سطح روغن کانولا با مقادیر صفر، 2/5 و5 درصدبا 3 تکرار و هر تکرار حاو ی 1 قطعه بوقلمون اجرا شد . در پایان دوره از هر تکرار 2 قطعه جوجه انتخاب و در، آزمایشگاه از قسمت های مختلف روده کوچک آن ها ،70 و 90 ،50 ،30 ،10درصد طول روده کوچک ) نمونه گیری شد و فعالیت آنزیم لوسین آمینوپپتیداز اندازه گیری شد. داده ها با استفاده از نرم افزار SAS مورد تجزیه وتحلیل آماری در سطح احتمال 5 درصد صورت گرفت . نتایج حاکی از این بود که مصرفروغن کانولا تأثیر معنی داری بر فعالیت آنزیم لوسین آمینوپپتیداز در قسمت های مختلف روده کوچک بوقلمون های آزمایشی داشت (Pپروتیینی شده و در نهایت موجب افزایش فعالیت آنزیم لوسین آمینوپپتیداز مخاطروده می شوند.
Adding fat to the feed palatability, slow food through the intestines and also help absorb fatsolublevitamins can improve poultry performance. An experiment was conducted to study theeffects of different levels of canola oil on Leucine Amino peptidase (LAP) enzyme activity ofthe small intestine of turkey chicks. This research in a completely randomized design with threelevels of canola oil with 0 , 5.2 and 5% with 3 replicates each containing 10 turkey chicks wasdone. Animals were slaughtered at the end and different segments of small intestine at 1, 10, 30,50, 70 and 90% of total length the small intestine were taken from each replicates (N=2)Leucine Amino peptidase enzyme activity was measured and recorded. Data were analyzed bySAS (P<0.05). As intake of different levels of canola oil significantly increased Leucine Aminopeptidase enzyme activity at sites of the small intestine of the turkeys (P<0.05), Seems to slowdown the oil passes through the intestines to digest food better protein and increased enzymeactivity in intestinal mucosa are Leucine Amino peptidase enzyme.