ر

  • راهداری.پروانه بررسی مقدار رنگدانه‌های کلروفیلی، کاروتنوئیدی،کافئین، تئافلاوین، تئاروبیجین و تانن چای و تأثیر آنها در کیفیت چای خشک در 13 کلون (ژنوتیپ) مورد آزمایش [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1393]
  • رجبی.راضیه اثر علف‌کش متریبوزین (سنکور) و آسکوربیک اسید بر برخی از صفات بیوشیمیایی گندم [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1393]
  • رجبی.مریم بررسی اثر تنش خشکی بر میزان پرولین، قندهای محلول و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی گیاه داروییL. Oenothera biennis [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1393]
  • رضایی.محمد علی پاسخ فیزیولوژیکی ژنوتیپ‌های مختلف پنبه (Gossypium hirsutum L.) در محیط شور و غیرشور [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1393]
  • رضایی.محمد علی بررسی آسکوربات و گلیسین بتائین و اثر توام آنها بر روی رنگیزه‌های فتوسنتزی، پروتئین، قندهای محلول و فعالیت آنزیم کاتالاز در گیاه نخود (.Cicer arietinum L) تحت تنش شوری خاک [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1393]
  • رمضانی ویشکی.فریبا اثر امواج الکترومغناطیس بر رنگیزه‌های فتوسنتزی و محتوای آنتی‌اکسیدانی گیاه نعنا (Mentha piperiata L.) [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1393]
  • رمضانی ویشکی.فریبا مطالعه تغییرات ریخت‌شناسی- تشریحی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ناشی از امواج الکترومغناطیس در مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica L.) [ دوره9, شماره 0 - بهار سال 1393]
  • روشنی.قربانعلی بررسی اثر شوری بر برخی پاسخ‌های مورفوفیزیولوژیک 12 ژنوتیپ گیاه پنبه (Gossypium hirsutum L.) [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1393]