راهداری.پروانه
بررسی مقدار رنگدانههای کلروفیلی، کاروتنوئیدی،کافئین، تئافلاوین، تئاروبیجین و تانن چای و تأثیر آنها در کیفیت چای خشک در 13 کلون (ژنوتیپ) مورد آزمایش
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1393]
رجبی.راضیه
اثر علفکش متریبوزین (سنکور) و آسکوربیک اسید بر برخی از صفات بیوشیمیایی گندم
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1393]
رجبی.مریم
بررسی اثر تنش خشکی بر میزان پرولین، قندهای محلول و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی گیاه داروییL. Oenothera biennis
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1393]
رضایی.محمد علی
پاسخ فیزیولوژیکی ژنوتیپهای مختلف پنبه (Gossypium hirsutum L.) در محیط شور و غیرشور
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1393]
رضایی.محمد علی
بررسی آسکوربات و گلیسین بتائین و اثر توام آنها بر روی رنگیزههای فتوسنتزی، پروتئین، قندهای محلول و فعالیت آنزیم کاتالاز در گیاه نخود (.Cicer arietinum L) تحت تنش شوری خاک
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1393]
رمضانی ویشکی.فریبا
اثر امواج الکترومغناطیس بر رنگیزههای فتوسنتزی و محتوای آنتیاکسیدانی گیاه نعنا (Mentha piperiata L.)
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1393]
رمضانی ویشکی.فریبا
مطالعه تغییرات ریختشناسی- تشریحی و فعالیت آنتیاکسیدانی ناشی از امواج الکترومغناطیس در مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica L.)
[
دوره9,
شماره
0
- بهارسال
1393]
روشنی.قربانعلی
بررسی اثر شوری بر برخی پاسخهای مورفوفیزیولوژیک 12 ژنوتیپ گیاه پنبه (Gossypium hirsutum L.)
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1393]