فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره سداب (Ruta graveolens) بر سویههای بیماریزای لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) و آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) سهراب احمدی وند مهدی سلطانی مهران احمدپور سهیل ایگدری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی تأثیر استفاده از بیومس جلبک اسپیرولینا و هویج بر رنگآمیزی بدن سیکلیدمالاوی زبرا(Pseudotropheus zebra) مهران جواهری عبدالرحیم پذیرا امید پیرنیا سحر کلانتر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تأثیر کنسروسازی بر میزان تغییرات هیستامین بافت عضله روشن و تیره ماهی مسقطی (Katsuwonus pelamis) احسان ستایش فر ابوالفضل عسکری ابراهیم رجب زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره زنجبیل (Zingiber officinale) سمانه صفری رضا اکرمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تأثیر عصارههای گیاهان سنبلالطیب (Valeriana officinalis) و گل محمدی (Rosa damascene) بر کاهش میزان استرس با تأکید بر میزان کورتیزل، گلوکز و لاکتات در برابر حمل ونقل در ماهی تزئینی گرین ترور(Andinoacara rivulatus) صدف علی اکبرزاده مسعود فرخ روز عباسعلی زمینی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی اثرات جایگزینی هیدرولیز پوست گاو با آرد ماهی بر شاخصهای خونی ماهی (Flower horn) امیر ویسی عبدالرحیم وثوقی شهرام دادگر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - اولویتبندی عوامل تعیین غلظت کشنده (LC5096h ) کلریدکادمیوم در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus) علی اکبر هدایتی احمدرضا جبله