خ

  • خاتمی.شادی بررسی رژیم غذایی ماهی شورت (Forsskål, 1775) Sillago sihama در آب های ساحلی بندرعباس [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1392]
  • خارا.حسین مقایسه اثرات کلریدسدیم و متیلن بلو بر فلور باکتریایی محیط پرورشی، پوست و آبشش بچه تاس ماهی ایرانی Acipenser persicus [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1392]
  • خارا.حسین تاثیر متقابل ویتامین Cو اسید فولیک برفاکتورهای رشد بچه ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1392]
  • خارا.حسین اثر سن بر برخی از فاکتورهای سلولی و بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی ) Cyprinus carpio Linnaeus 1758( [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1392]
  • خارا.حسین تاثیرات اضافه نمودن ویتامین D در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان بر روی سیستم ایمنی و فاکتورهای خونی [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1392]
  • خدادادی.مژگان مقایسه اثر استفاده از کاروتنوئید های طبیعی گیاه پنیرک ((Malva neglecta و گشنیز (Coriandrum sativum L.) به صورت جداگانه بر میزان رنگ پذیری پوست ماهی گورامی طلایی Trichogaster trichopterus)) [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1392]