ج

  • جابری.علی برداشت زیتوده ریزجلبک Nanochloropsis oculata با استفاده از روش الکتروفلوکولاسیون [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1391]
  • جوادی.علی بررسی ترکیب اسیدهای چرب در گونه ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) و موتوی معمولی( (Encrasicholina punctifer قبل از فصل مانسون در دریای عمان [ دوره5, شماره 17 - پاییز سال 1393]
  • جوادی.علی بررسی ترکیب اسیدهای چرب در دو گونه هامور معمولی(Epinephelus coioides) و صبیتی(Sparidentex hasta)(پرورشی و دریایی) در استان هرمزگان [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1392]
  • جوادی.علی بررسی امکان تهیه گسترش کروموزومی میگوی آب شیرین Caridina fossarum Heller 1862 [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1390]
  • جوادیان.سید روح الله تأثیر ضد اکسیدانی و باکتریایی نایسین ریزپوشانی شده با نانو لیپوزوم در فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال (C °1±4) [ دوره6, شماره 22 - تابستان سال 1394]
  • جوادیان.سید روح الله اثرات ضداکسیداسیونی و ضدباکتریایی پوشش آلژینات سدیم با عصاره جلبک Entromorpha sp.) ( بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی نگهداری شده در یخچال [ دوره6, شماره 21 - بهار سال 1394]
  • جواهری بابلی.مهران غنی سازی آرتمیای بالغ Artemia franciscana با غلظت های مختلف امولسیون اسیدهای چرب غیر اشباع [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1391]
  • جواهری بابلی.مهران ترکیب اسیدهای چرب ماکروجلبک قهوه ای Cystoseira myrica وجلبک قرمز Laurencia snyderiae در مناطق جزر و مدی سواحل شهرستان بوشهر [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1391]
  • جهانبخش.وحید بررسی ترکیب ماهیان صید شده در مشتاهای ساحلی شهر بندرعباس و تحلیل وضعیت اقتصادی – اجتماعی حاصل از آن [ دوره5, شماره 19 - پاییز سال 1393]