جابری.علی
برداشت زیتوده ریزجلبک Nanochloropsis oculata با استفاده از روش الکتروفلوکولاسیون
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1391]
جوادی.علی
بررسی ترکیب اسیدهای چرب در گونه ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) و موتوی معمولی( (Encrasicholina punctifer قبل از فصل مانسون در دریای عمان
[
دوره5,
شماره
17
- پاییزسال
1393]
جوادی.علی
بررسی ترکیب اسیدهای چرب در دو گونه هامور معمولی(Epinephelus coioides) و صبیتی(Sparidentex hasta)(پرورشی و دریایی) در استان هرمزگان
[
دوره4,
شماره
15
- پاییزسال
1392]
جوادی.علی
بررسی امکان تهیه گسترش کروموزومی میگوی آب شیرین Caridina fossarum Heller 1862
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1390]
جوادیان.سید روح الله
تأثیر ضد اکسیدانی و باکتریایی نایسین ریزپوشانی شده با نانو لیپوزوم در فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال (C °1±4)
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1394]
جوادیان.سید روح الله
اثرات ضداکسیداسیونی و ضدباکتریایی پوشش آلژینات سدیم با عصاره جلبک Entromorpha sp.) ( بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی نگهداری شده در یخچال
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1394]
جواهری بابلی.مهران
غنی سازی آرتمیای بالغ Artemia franciscana با غلظت های مختلف امولسیون اسیدهای چرب غیر اشباع
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1391]
جواهری بابلی.مهران
ترکیب اسیدهای چرب ماکروجلبک قهوه ای Cystoseira myrica وجلبک قرمز Laurencia snyderiae در مناطق جزر و مدی سواحل شهرستان بوشهر
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1391]
جهانبخش.وحید
بررسی ترکیب ماهیان صید شده در مشتاهای ساحلی شهر بندرعباس و تحلیل وضعیت اقتصادی – اجتماعی حاصل از آن
[
دوره5,
شماره
19
- پاییزسال
1393]