فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - خشک کردن فلفل دلمهای قرمز در جهت تولید پودر پاپریکا با فرآیند کفپوشی با استفاده از مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر سمیه سنجری نفیسه جهانبخشیان صدیقه سلیمانی فرد مریم خاکباز حشمتی زهرا بیگ محمدی https://doi.org/10.71516/qafj.2025.1190391 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی خواص ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس کازئی و عصاره چای سفید (Camellia sinensis) بر باکتریهای اشریشیا کلی و لیستریا منوسایتوژنز افسانه وفا مریم قانع لاله بابائی خو https://doi.org/10.71516/QAFJ.2025.1192713 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - طب سنتی، سارس کووید2 و سیستم ایمنی انسان مژده لشکری اشرف کریمی نیک محمد جواد سلطانی بناوندی https://doi.org/10.71516/qafj.2025.1127011 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی خصوصیات کود کمپوست گرانوله تولیدی از پسماندهای آلی و مقایسه آن با استاندارد ملی کمپوست کاظم روغنی شهرزاد خرم نژادیان سمیرا قیاسی علی دهقان بنادکی https://doi.org/10.71516/qafj.2025.1193198 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - راهبردهای بومیسازی سازگاری با تغییر اقلیم در مناطق خشک و نیمهخشک ایران رضا فیروزی زرگر الهام حبیب الله مینا ترابی فرد مهران خالصی https://doi.org/10.71516/qafj.2025.1196471 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی تأثیر پوشش صمغ پولولان و اسانس روغنی رزماری بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی گوجهفرنگی سارا حسنی تکتم مستقیم https://doi.org/10.71516/qafj.2025.1196742 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - اثر سطوح مختلف قارچ صدفی و پروبیوتیک باکتوژن بر فراسنجه¬های خونی جوجه¬های گوشتی ابوالفضل اسعدی دیزجی حامد شیر انداز اصلی توحید وحدت پور https://doi.org/10.71516/qafj.2025.1199905