فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگیهای کیفی و میکروبی آب انگور قرمز محمد گلی مرضیه طاهری شریفه شاهی 10.30495/jfm.2022.1954721.1770 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ردیابی و بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های لیستریا مونوسایتوژنژ جدا شده از کشک و پنیر راحیل کیانپور برجویی حسن ممتاز لیدا لطف الهی زهرا بم زاده 10.30495/jfm.2022.1943942.1741 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - شناسنامه علمی مجله دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - اثر افزودن اسانسهای ترخون و مرزه بر ویژگیهای میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت چرخکرده گاو جوان ولی عبدالرحمن الجاف شهرام حنیفیان 10.30495/jfm.2022.1945196.1745 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی لاکتوباسیل های جدا سازی شده از پنیر سنتی مراغه و بررسی قدرت تولید اسید توسط آنها در زمان و دماهای مختلف امید میرزائی تاش محمدعلی شب خیز 10.30495/jfm.2022.1831690.1442 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - معرفی مخلوطی بهینه از عصارههای مرزنجوش، فوفل و دارفلفل با بالاترین میزان فعالیت علیه بیان ژن انتروتوکسین های A و B استافیلوکوکوس اورئوس سیدجواد ندافی علی محمدی ثانی اسماعیل عطای صالحی رضا کاراژیان 10.30495/jfm.2022.1930957.1716 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی مرزه سهندیکا و تریسدیم فسفات بر تشکیل بیوفیلم در باکتری سالمونلا تایفیموریوم جدا شده از طیور مینا احمدپور محمد حسین موثق سمیه حسین زاده 10.30495/jfm.2022.1946326.1753 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مطالعه شیوع، مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتور های حدت در ایزوله های پسودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گوشت خام منیژه رضالو عباسعلی مطلبی زهره مشاک سید امیر علی انوار 10.30495/jfm.2022.1951461.1762 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - ارزیابی آلودگی شیر خام و کره غیر پاستوریزه محلی شهر آمل به لیستریا مونوسیتوژنز و تعیین مقاومت آنتیبیوتیکی آن ها نگین نجفی مهدی شریفی سلطانی عاطفه بزرگی ماکرانی 10.30495/jfm.2022.1945672.1748