فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - شناسایی برخی باکتری های تشکیل دهنده بیوفیلم از خط تولید شیر پاستوریزه سیده صالحه واعظی آرزو طهمورث پور محمد گلی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز شقایق قربانی لیلا روزبه نصیرایی محمد حسن جوری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی ایزولههای لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش های سنتی بر علیه باسیلوس سرئوس ابوالفضل گلشن تفتی غزال یزدان پناه محمد حسن فولادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - شناسنامه مجله دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوساورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال ژیلا قاسمی پیمان مهستی سکینه نوری سعیدلو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - فهرست مطالب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها نفیسه دعوتی فریده طباطبایی یزدی سعید زیبایی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مطالعه عملکرد سینرژیستی نانوامولسیون روغن آفتابگردان و اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان شبنم شادمان سید ابراهیم حسینی هادی ارشاد لنگرودی شاهرخ شعبانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع ریحانه سروریان لاله رومیانی علی فضل آرا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - مطالعه میزان شیوع و ژنهای حدت E.coli O157: H7 در پنیرهای سنتی و شیرهای خام عرضه شده در شهرستان مرند عسگر نقی زاده حمید میرزائی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - ردیابی باکتری زئونوز لاکتوکوکوس گارویه در گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان عرضه شده به بازار و ارزیابی ژنتیکی حدت جدایه ها مهدی رئیسی مهسا انصاری