فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر احمد نصرالله زاده مرتضی خمیری علیرضا صادقی ماندانا محمودی مریم ابراهیمی 10.30495/jfh.2020.670898 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - برآورد پتانسیل خطر و جذب روزانه فلزات سنگین در برخی ارقام انگور تولیدی در شهر ملایر عیسی سلگی مرضیه برچلویی 10.30495/jfh.2020.671044 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستانهای شمال استان کرمان سمیه صادقی حمیدرضا قیصری سارا بصیری حسین رشیدی سید شهرام شکرفروش 10.30495/jfh.2020.669677 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش زهرا سادات جدی آسیه احمدی دستگردی رضا شرافتی چالشتری 10.30495/jfh.2020.671218 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسینهای تولید شده در دانههای ذرت اسماعیل بایگانه ابوالفضل فدوی هادی کوهساری 10.30495/jfh.2020.671221 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - مقایسه ویژگیهای روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری سلیمه سادات میرعزیزی مریم قراچورلو انوشه شریفان 10.30495/jfh.2020.670753 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصارههای گیاهی و بررسی ویژگیهای آن اکبر بدلی افشین جوادی 10.30495/jfh.2020.1890081.1255 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغهای صنعتی تولیدشده در استان اردبیل نسیم سهیلی رامین عطازاده آزاده جدایی 10.30495/jfh.2020.671224