فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio) صفورا بهرامی ابراهیم علیزاده دوغیکلایی محسن شهریاری مقدم دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - اندازهگیری و مقایسه میزان سلنیوم در برخی ماهیان دریایی، آب شیرین و پرورشی بازار اهواز محمد ولایت زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل سمیه شکاری مهدی قیامی راد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان رامین شیشه گر حمید میرزایی خسرو محمدی گیتی کریم ودود رضویلر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی امین غلامحسینی نیما شیری سیاوش سلطانیان محسن علی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم مهدی هاشم پور صادقیان نسرین کاظمی پور سید شهرام شکرفروش محمد هادی اسکندری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بهینهسازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ مهسا اقبالیان راد عباسعلی ساری امیر دارائی گرمه خانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - میزان باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، بهروش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه) سهیل تیموری مجید غلامی آهنگران امیر شاکریان