فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در سویههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضهشده در شهرستان سنندج مهسا شجاعی هیوا کریمی دره آبی جوادی افشین دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی میزان باقیمانده نقره در کبد، کلیه و عضله جوجههای گوشتی پس از تجویز نانوسیلور عزتاله فتحی هفشجانی فرزاد فهامی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - مطالعه میزان شیوع گونههای ویبریو و فراوانی ژنهای حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه سحر حسینی فرهاد صفرپور دهکردی ابراهیم رحیمی امیر شاکریان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی میزان آگاهی و عملکرد متصدیان مراکز تهیه، توزیع و مصرفکنندگان مواد غذایی شهرستان بستانآباد در مورد برچسبهای مواد غذایی محبوبه قوچانی فهیم امینی تبوک پرویز نوروز رضا دهقانزاده ریحانی حسن اصلانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر رشد پنیسیلیوم سیترینوم و خواص ارگانولپتیکی پنیر فراپالایشی شادی استوار سمیرا بهرامیان رضا صالحی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس از فرآوردههای گوشتی و بررسی حضور ژن مولد انتروتوکسین A مهسا سپیدارکیش مسعود قانع دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتریهای بیماریزای غذایی مجتبی بنیادیان الهام خلیلی صدرآباد الهه عسکری محسن پورمقدس دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تاثیر پیشتیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتیاکسیدانی بتاکاروتن استخراجشده از تفاله هویج رویا سیدیفر نارملا آصفی یحیی مقصودلو