محورهای موضوعی نشریه
- ماندگاری و ذخیره سازی فراورده های غذایی و تولیدات کشاورزی
- امنیت و ایمنی مواد غذایی و کشاورزی
- فناوری های نوین در زمینه نگهداری ، غنی سازی و بسته بندی مواد غذایی و کشاورزی
- نانو تکنولوژی ، نانو بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی در صنایع غذایی و کشاورزی
- زیست فناوری مواد غذایی و تولیدات کشاورزی
- سنتز و شناسایی نگهدارنده های سالم جهت فراورده های غذایی و کشاورزی
- سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی و کشاورزی
- فساد مواد غذایی
- سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی و کشاورزی
- روش های کنترل بیولوزیک مواد غذایی و تولیدات کشاورزی
- اندازه گیری ریز مغذی ها ، باقیمانده سموم و آفت کش ها در تولیدات کشاورزی
- کود های بیولوزیک
- نقش محیط زیست و منابع طبیعی در امنیت غذایی و کشاورزی
- نقش اقتصاد مقاومتی در امنیت غذایی و کشاورزی