• درباره نشریه

    نوع نشریه :  فصلنامه 

    صاحب امتیاز:  دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان واحد شهید سلیمانی

    سردبیر:  پروفسور مهدی حسن شاهیان ، استاد ، دانشگاه شهید باهنر کرمان

     مدیر مسئول: دکتر اشرف کریمی نیک ، دانشیار ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد  شهید حاج قاسم سلیمانی( کرمان)

    زبان  نشریه: فارسی

     فصلنامه علمی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی دارای مجوز از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به  شـماره  42972/73/ص/99  مـورخ1399/9/4  می باشد.