فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - ارزیابی سرب، آرسنیک و کادمیوم در گوشت طیور عرضه¬شده در شهرستان تهران ابراهیم رحیمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تأثیر عصاره اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرینبیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریلآمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی سحر یزدانمهر تکتم مستقیم دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ردیابی ژن های M-blaCTX، blaTEM و blaSHV در جدایه های انتروباکتر کلوآکه Elahe Tajbakhsh دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره (.Teucrium polium L ) و برگ چای سبز (Camellia sinensis L.) بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال شادی مهدیخانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - کاربرد فناوری نانو در فرآوری، ایمنی و بستهبندی موادغذایی طاهره نوایی دیوا دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - کاربست ارزش های اخلاقی در کشاورزی ارگانیک محمد میرزایی حیدری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - توسعه روش میکرو استخراج فاز جامد بر مبنای کامپوزیت نانو ZnO و نانوتیوب کربنی چند جداره برای استخراج و اندازه گیری برخی هیدرو کربن های چند حلقه ای آروماتیک در تنباکو رضوان عسکری بدویی مریم کاظمی پور ندا محمدی محمد مهدی پور