فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اثر پوشش مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد مجتبی قربانی داریوش خادمی شورمستی یاسمن فهیم دژبان 10.30495/qafj.2023.1989150.1079 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره متانولی جوزهندی علیه جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس مولد بتالاکتاماز وسیع الطیف الهام نیکویی اشرف کریمی نیک 10.30495/qafj.2023.1986550.1075 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توتفرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچهای میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم علی لچینانی سید جلال طباطبایی امیر بستانی وحید عبدوسی سعید رضائی 10.30495/qafj.2023.1985550.1071 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی رویا بهروز دادخدا غضنفری ناهید رستاخیز عنایت الله شیخ حسینی سید علی احمدی 10.30495/qafj.2023.1982908.1064 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی اثر محلولپاشی اسیدهای آمینه آلانین، پرولین و گلوتامین بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و آنزیمی گیاه گشنیز (sativum L. Coriandrum) الهام دانائی محمدعلی شریف زاده احتشامی 10.30495/qafj.2023.1986194.1072 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس ثنا غلامرضایی علیرضا رحمن 10.30495/qafj.2023.1990400.1080 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تخممرغ فراسودمند؛ غنیشده با اسیدهای چرب امگا داریوش خادمی شورمستی خادمی شورمستی عبدالله علیزاده کارسالاری هدی شکری 10.30495/qafj.2023.1983324.1068