فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس محمود یلمه مرتضی خمیری عزت الله قائمی سیده ساناز رمضان پور محمد قربانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - شناسنامه علمی و فهرست مطالب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی مجتبی بنیادیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی محمد باقر حبیبی نجفی رضا حاجی محمدی فریمانی بی بی صدیقه فضلی بزاز دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک سمیرا عباسی بافطرت محمد گلی حسن ممتاز دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی غلامرضا شاه حسینی زهره مشاک دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - آلودگی میکروبی و غلظت سموم آفلاتوکسین در محصول فرعی پسته پیروز شاکری حسن فضائلی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - ارزیابی مقایسهای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتریهای منتقله از مواد غذائی یونس نزابی افشین جوادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا فریبا بخشی حمید میرزائی نارملا آصفی