فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - پدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تولید نانوذرات تریاستئارین دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - ارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تاثیر افزودن آرد جوانهگندم چربی گرفته بر ویژگیهای کیفی سوسیس دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهانبسته (ارقام بومی قزوین) دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن