فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئینهای آب پنیر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه و مرزنگوش بر Escherichia coli، Salmonella typhi و Pseudomonas aeruginosa دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تحلیل انرژی خشک کن ترکیبی بستر سیال-ثابت دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی خصوصیات مالتسازی سه دانهی غلاتی جو پوشینهدار، گندم و تریتیکاله دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تعیین سینیتیک تجزیه آسپارتام در شربت آلبالوی رژیمی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - برخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه خرمالو رقم خرمندی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آنها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - مطالعهی ریختشناسی و خواص بازدارندگی نسبت به رطوبت فیلم بیونانوکامپوزیت زیست تخریبپذیر نشاسته -CMC - نانورس دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - ارزیابی تنوع فراکسیونهای نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود(Cicer arietinum L. ) دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی