فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - فرمولاسیون ماست طعمدار میوهای قالبی با استفاده از رنگ دانهی طبیعی و بررسی ویژگیهای آن دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهندهی نان بربری با استفاده از روششناسی رویهی پاسخ دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - پایش فرآیند اسمزی کدو حلوایی در شرایط مختلف دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مدلسازی ریاضی و محاسبهی ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایهی نازک برشهای میوهی کامکوات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - مدلسازی ریاضی، خشک کردن، کامکوات، ضریب نفوذ. دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی سینتیک افت رطوبت و مدلسازی ریاضی سیب زمینی با استفاده از آنالیز رگرسیون