فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس زهره دیدار 10.30495/jfst.2019.544650 20.1001.1.24234966.1398.11.3.1.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین منصوره سلیمانی فرد علیرضا صادقی محمد قربانی روح الله حیدری خسرو عزیزی اصغر سپه وند سید پیمان هاشمی 10.30495/jfst.2019.544962 20.1001.1.24234966.1398.11.3.2.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی فخرالدین صالحی سمیرا امین اخلاص زهرا مهربانی 10.30495/jfst.2019.544965 20.1001.1.24234966.1398.11.3.3.7 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - کاربرد روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیبزمینی طی خشک کردن با سامانه مادونقرمز فخرالدین صالحی سید حسین حسینی قابوس 10.30495/jfst.2019.544966 20.1001.1.24234966.1398.11.3.4.8 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - اثر دما و غلظت بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید اکرم آریان فر رویا امیری قنددشتی 10.30495/jfst.2019.544967 20.1001.1.24234966.1398.11.3.5.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن مهسا فتح الهی آقایی مهدی قره خانی 10.30495/jfst.2019.544968 20.1001.1.24234966.1398.11.3.6.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بهینهسازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ شروین اسدزاده الناز نظری فر 10.30495/jfst.2019.544969 20.1001.1.24234966.1398.11.3.7.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان سامان کیان پور سهیل سبحان اردکانی 10.30495/jfst.2019.544970 20.1001.1.24234966.1398.11.3.8.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 سمیرا ابراهیم پوراحمدی میرهادی خیاط نوری لیلا روفهگری نژاد 10.30495/jfst.2019.544971 20.1001.1.24234966.1398.11.3.9.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمهای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B منیر حیدری دستجردی فاطمه اردستانی علی شکوهی راد 10.30495/jfst.2019.544972 20.1001.1.24234966.1398.11.3.10.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 11 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana) جلال الدین مکاری یوسف رمضان 10.30495/jfst.2019.544973 20.1001.1.24234966.1398.11.3.11.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 12 - بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک الهه کارگذار علی مرتضوی اکرم شریفی 10.30495/jfst.2019.545003 20.1001.1.24234966.1398.11.3.12.6