درباره نشریه بهداشت مواد غذایی
مجوز انتشار مجله بهداشت مواد غذایی در شصت و هفتمین کمیسیون بررسی و تأیید مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به تاریخ 89/04/14 صادر شد و اولین شماره از مجله در بهار 1390 منتشر گردید.
براساس آییننامه تعیین اعتبار نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشریه بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در جلسه کمیسیون بررسی نشریات علمی مورخ 1391/9/22 مدیرکل محترم دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی و دبیر کمیسیون نشریات علمی، اعتبار علمی-پژوهشی را اخذ کرده است و براساس بخشنامه شمارۀ 25685-11مورخ 1398/02/09 وزارت علوم تحقیقات و فناوری منبعد به جای دستهبندی نشریات به (علمی پژوهشی) و (علمی ترویجی)، همه نشریات با عنوان نشریه علمی تلقی خواهد شد.
مجله بهداشت مواد غذایی در «پایگاه اطلاعات علمی نشریات دسترسی آزاد» (DOAJ)، «کبی (CABI)»، «پایگاه استنادی جهان اسلام» (ISC)، «پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی» (SID)، «گوگل اسکالر» (Google Scholar) و «پایگاه مجلات تخصصی نور» (Noormags) نمایه شده است.
مجله بهداشت مواد غذایی چهار شماره در سال (فصلنامه) و هشت مقاله در هر شماره به زبان فارسی با چکیده انگلیسی منتشر میکند. مقالات از طریق وبسایت مجله به آدرس الکترونیکی http://jfh.iaut.ac.ir/ دریافت میشوند و بعد از تأیید در جلسه هیأت تحریریه مجله، توسط سه داور متخصص ارزیابی و پس از ویرایش علمی و دستوری، منتشر میگردند.
مراحل پذیرش و انتشار مقالات دارای روند دقیقی بوده و مقالات با کیفیت علمی بالا انتخاب و در حداقل زمان ممکن به چاپ میرسند.
شرایط مجوز (Licence Terms)
کل محتوای مجله آزادانه برای مقاصد غیر تجاری در دسترس بوده و کاربران مجاز به استفاده از اطلاعات فراهم شده در مقالات این مجله مشروط به ذکر منبع و مرجع، میباشند.
نسخهبرداری و استفاده از مقالههای این نشریه تابع قانون دسترسی آزاد Creative Commons Attribution 4 میباشد.
سیاست دسترسی آزاد (Open Access Policy)
با راهاندازی یک سیستم مدیریت یکپارچه برای نشریات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، همه مقالات مجله «بهداشت مواد غذایی» بدون هیچ هزینهای قابل دسترس هستند. ما با باور به این اصل که قرار دادن آزادانه نتایج پژوهشها در دسترس عموم، به تبادل بیشتر دانش در سطح جهان کمک میکند، به سیاست فراهم ساختن دسترسی آزاد به مجله بهصورت برخط (Online) متعهدیم؛ تا بدین وسیله فرصتی برای پژوهشگران مختلف جهت انتشار مقالات و همچنین دسترسی رایگان به متن کامل مقالات منتشر شده، فراهم آوریم.
هزینه انتشار هزینه انتشار هر مقاله ارسال شده در سال 1401، مبلغ 2 میلیون ریال است.
نرخ پذیرش مقالات در سال 1400: نرخ پذیرش مقالات 47% میباشد.
نرخ پذیرش مقالات در سال 1399: نرخ پذیرش مقالات 45% میباشد.
زمان بررسی اولیه مقالات: در بازه زمانی یک هفته مقالات بررسی اولیه و تعیین تکلیف میشوند.
نوع دسترسی: امکان دسترسی آزاد به متن کامل مقالات در وبسایت مجله وجود دارد.
آرشیو نشریه: مقالات آرشیو ملی دیجیتال نشریات علمی ایران، آرشیو میباشد.