فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - مطالعه ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتریهای لاکتیکاسید بهروش PCR در شهر سمنان مهنوش پارسایی مهر حمید استاجی اشکان جبلی جوان فرشته عرب آزاده سلیمی آزیتا فرکی منصوره کنعانی 10.30495/jfh.2019.669363 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنجهای وارداتی و کشت شده پاییندست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان) آتنا اسکندری مریم محمدی روزبهانی خوشناز پاینده 10.30495/jfh.2019.669312 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ویژگیهای پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از لوله گوارش مرغهای بومی جنوبغرب و شمالغرب ایران مریم رویان مریم هاشمی صیقلانی رامین حسین علائی 10.30495/jfh.2019.669329 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس زهرا ارجائی سید شهرام شکرفروش سعید حسین زاده 10.30495/jfh.2019.669288 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام مریم جلیلی فلور کیانی 10.30495/jfh.2019.669310 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استانهای قم و سمنان سجاد فاریابی زهرا غفوری هادی حق بین رضا بدیعی محسن قربیانی 10.30495/jfh.2019.669360 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده بهروش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ بهکار رفته در فرآوردههای گوشتی محمد احمدی بهروز اکبری آدرگانی المیرا دهقانی فائزه شیرخان 10.30495/jfh.2019.669672 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - اصالتسنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیکهای انگشتنگاری و ابزارهای شیمیسنجی (مقاله مروری) احسان سرلکی محمد ابونجمی 10.30495/jfh.2019.669289