فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) بهعنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی حجتاله گلکاری حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش محمود امین لاری محمد رئیسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب محمد قربان پور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - حذف رنگ تارترازین بهوسیله آلومینای اصلاحشده با سدیم دودسیل سولفات از محیطهای آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی ایوب پارچهباف جدید سحر صادقی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل علیرضا همتی مقدم نارملا آصفی شهرام حنیفیان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی ویژگیهای شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغهای صنعتی مصرفی شیراز مریم عباس والی حامد طالب نجفآبادی عزیزالله فلاح مهرجردی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - مطالعه اثر روشهای پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) ابوالفضل عسکری ساری سمیرا حسینینژاد مژده چلهمال دزفولنژاد محمد ولایت زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بهینهسازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکیشیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال سپیدار سیدی منصور لیلا روفهگرینژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه توزیعی در شهر تبریز (مقاله کوتاه) پرستو فرشی محمدرضا خاکپور مهناز طبیبی آذر