فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آبپنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی امید رمضانی عباس جلیلزاده جواد حصاری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab) عنایت بریزی سید شهرام شکرفروش سعید حسین زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارزیابی خطر فلز جیوه ناشی از مصرف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) آزیتا کوشافر محمد ولایت زاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - بررسی مقایسهای تأثیر ضدباکتریایی عصارههای آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتریهای پاتوژن سعید فرشباف درهمی مهدی قیامیراد رزاق محمودی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تأثیر سوشهای مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسینهای B1، B2، G1 و G2 روحالله کرمیاسبو منصوره میرابولفتحی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - رشد و زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست همزده کمچرب حاوی بتاگلوکان جو مهدیه بدری آیناز علیزاده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی غلظت کادمیوم، روی و منگنز در ریشه، ساقه و برگ اسفناج و گوجهفرنگی مصرفی شهر همدان آزاده قبادی امین جهانگرد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - جداسازی و شناسایی گونههای انتروکوکوس از پنیرهای تازه و پنیرهای کوزهای شهرستان خوی سامان مهدوی سعید علیلو یحیی شفیعی