فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشههای گاوی آلوده به سیستیسرکوس بوویس زهره مشاک حمیدرضا سوداگری علی خنجری غلامرضا شاهحسینی افشین متقیفر محسن داوودآبادی فراهانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگهداری کلارا پیروتی افشین جوادی فریبرز ناهیدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخشهای مختلف میوه پسته و تأثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن رزا درگاهی معصومی حیدر محمد مرادی سیدرضا فانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم، قلع، نیکل، روی و آهن در نمونههای کنسرو ماهی تون در استان خوزستان محمد ولایت زاده ابوالفضل عسکری ساری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی میزان باقیمانده نئومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجانشرقی، ایران محمد حسین موثق ، امیر رضا کرمی بناری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین محمد هادی اسکندری هاشم منتصری غلامرضا مصباحی علیرضا طاهری یگانه ، مهرداد نیاکوثری سمیه کرمی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی فراوانی سروتیپهای اشریشیا کولای در پنیرهای محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه سامان مهدوی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - بررسی اپیدمیولوژیکی بیماریهای حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) کیومرث شرفی مسعود مرادی عبداله درگاهی زهرا رضایی سروه خاموشی مرضیه نادری