معرفي نشريه
علمی
فصلنامه «کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی» وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، با هدف گسترش مرزهای دانش و فراهمسازی بستری برای تبادل علمی میان پژوهشگران برجسته داخلی و خارجی در حوزههای مرتبط با کشاورزی و علوم غذایی، فعالیت خود را از تاریخ ۴ آذر ۱۳۹۹ با مجوز شماره 42972/73/ص/99 از دانشگاه آزاد اسلامی و مجوز رسمی شماره 40408 مورخ ۳ دی ۱۳۹۹ از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز کرده است.
این نشریه به صورت فصلنامه منتشر میشود و بر اساس آخرین ارزیابی و رتبهبندی نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، موفق به کسب رتبه A گردیده است.
فرآیند داوری: داوری مقالات در این نشریه به شیوه بسته و دوسو ناشناس انجام میپذیرد؛ بهگونهای که داوران و نویسندگان از هویت یکدیگر بیاطلاع هستند. هر مقاله حداقل توسط دو داور تخصصی و یک داور تطبیقی مورد ارزیابی قرار میگیرد. لازم است نویسندگان گرامی نسخه اصلی مقاله را بدون ذکر نام و مشخصات، جهت داوری ارسال نمایند.
این فصلنامه به صورت "دسترسی آزاد" منتشر میشود و تمامی مراحل آن مبتنی بر "داوری محض علمی" است.
نشریه «کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی» با پایبندی کامل به اصول اخلاقی نشر، تابع قوانین کمیته بینالمللی اخلاق در انتشار (COPE) بوده و از آییننامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی جمهوری اسلامی ایران پیروی مینماید.
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - فراوانی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین در گوشت پرندگان
سیدعلی موسوی فیروزآبادی ، ابراهیم رحیمی *شماره 4 , دوره 4 , بهار 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - بهینهسازی مصرف آب و بررسی برخی شاخصهای عملکرد توتفرنگی گلخانهای در سامانه کاشت ایروپونیک عمودی
امین رضا جمشیدی *شماره 4 , دوره 4 , بهار 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی تأثیر زمان استراحت و مدتزمان اختلاط بر ویژگیهای فیزیکی- عملکردی فوم و پودر پاپریکا
سمیه سنجری ، نفیسه جهانبخشیان * ، صدیقه سلیمانی فرد ، مریم خاکباز حشمتی ، زهرا بیگ محمدیشماره 4 , دوره 4 , بهار 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی و ضدبیوفیلمی گونههای لاکتوباسیلوس جداشده از کفیر علیه باکتریهای بیماریزای غذایی استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا سرووار تیفیموریوم
مریم قانع * ، پریسا عطاالهی اشکور ، اشکان کاظمیشماره 4 , دوره 4 , بهار 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - مهندسی لیگاند مبتنی بر اسید کوجیک جهت مهار ایمن تیروزیناز در صنایع آرایشی و کشاورزی
رضا فرخی * ، دادخدا غضنفریشماره 4 , دوره 4 , بهار 1404 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - سنتز زیستسازگار نانوذرات متخلخل آلومینا با عصاره آویشن و ارزیابی اثر ضدباکتریایی آنها بر ایزولههای بالینی استافیلوکوکوس اورئوس
فاطمه صادقی ، محمدحسن تدین تاجآبادی *شماره 4 , دوره 4 , بهار 1404
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر
خدیجه سراوانی * ، انته آ رمضان نژاد ، ایده برادران کیالشماره 3 , دوره 1 , زمستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران
سعیده سعیدی * ، مریم بیگمی ، راضیه بهزادمهرشماره 4 , دوره 1 , بهار 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
نسرین انصاری ، فرخ رخ بخش زمین ، مهدی حسن شاهیان * ، مجید عسکریشماره 1 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا
راضیه بهزادمهر ، مریم بیگمی ، سعیده سعیدی *شماره 3 , دوره 1 , زمستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی دانهالهای پسته در شرایط تنش شوری
مهدی ُسرچشمه پور * ، عبدالعلی طاهری ، فاطمه نصیبی ، فائقه بهرامی نژادشماره 4 , دوره 1 , بهار 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بررسی داکینگ مولکولی آورانتامید موجود در گیاه دارویی مورینگا الیفرا (Moringa Olifera) بر مهار پروستاگلاندینها
حمیده خواجه ، زهرا جمعه قاسم ابادی *شماره 2 , دوره 3 , پاییز 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مطالعات ارزیابی منابع و قابلیت اراضی شیبدار محدوده مطالعاتی شهرستان سوادکوه
علیرضا مرادیان ، نازنین خاکی پور *شماره 2 , دوره 3 , پاییز 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - تاثیر ریزوباکترهای محلول کننده فسفات بر رشد ذرت در مرحله ی رویشی
فرزانه محمدی ، فرخ رخ بخش زمین * ، سیدمحمدرضا خشروشماره 1 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته
نغمه باقری ، نجمه یزدانپناه * ، ناصر صداقتیشماره 1 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس
اشرف کریمی نیک * ، وحید دریجانیشماره 2 , دوره 1 , پاییز 1400