• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 15
  • شماره2 دوره15
  • 2
    شماره 2 دوره 15 تابستان 1400

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - ساختار استخوان‌شناسی ماهی کلمه دریای خزر (Rutilus rutilus caspicus)
        ابوالقاسم کمالی
        20.1001.1.20080026.1400.15.2.1.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - نقش خصوصیات اسپرم‌شناختی در کارایی تکثیر مصنوعی مولدین نر ماهی سفید (Rutilus frisii kutum, Kameneskii 1901) مهاجر به رودخانه سفیدرود
        سیده‌زهرا فلاح‌شمسی
        20.1001.1.20080026.1400.15.2.2.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - اثر کاتیون‌ها بر روی تحرک و ظرفیت لقاح اسپرم ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)
        محدثه احمدنژاد
        20.1001.1.20080026.1400.15.2.3.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - تأثیر زمان استخراج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ژلاتین حاصل از پوست ماهی کاراس (Carassius carassius)
        حمید فغانی‌لنگرودی
        20.1001.1.20080026.1400.15.2.4.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - اثر جیره غذایی حاوی بتافین بر عملکرد رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس در بچه‌ماهی کلمه (Rutilus rutilus)
        بهروز قابلی
        20.1001.1.20080026.1400.15.2.5.7
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - اثر آنتی‌باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی نایسین بر فیله‌ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده با روش اتمسفر اصلاح شده (MAP)
        سیدابراهیم حسینی
        20.1001.1.20080026.1400.15.2.6.8
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود