معرفي نشريه
علمی
نشریه علمی «بهداشت مواد غذایی» از سال 1399و برای چندمین سال پیاپی در سال 1402، در ارزیابی نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛، رتبه «الف» را کسب کرد.
/WebUsers/jfh/Uploads/1403072213254694050.pdf
کشور محل چاپ: ایران
صاحب امتیاز: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
سال آغاز انتشار: بهار 1390
اعتبار نشریه: علمی با مجوز کمیسیون نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری با شمارۀ 25685-11مورخ 1398/2/9
نوع مقالات قابل انتشار: پژوهشی – مروری – یادداشت تحقیقتی (کوتاه)
وضعیت انتشار: چاپی و الکترونیکی- شاپای چاپی: 2228-7647- شاپای الکترونیکی: 2476-6968
تناوب انتشار: فصلنامه
زبان نشریه: فارسی (چکیده انگلیسی)
حوزه تخصصی: بهداشت و ایمنی مواد غذایی؛ میکروبیولوژی و شیمی مواد با محوریت بهداشت غذا؛ پروبیوتیکها؛ نگهداری مواد غذایی با هدف کنترل فساد میکروبی و شیمیایی؛ مطالعات تلقیحی (Inoculation Studies) در مدلهای غذایی
نوع داوری: داوری دو سو پنهان(Double-Blind Peer Review) و حداقل 2 داور
زمان بررسی اولیه: یک هفته
میانگین زمان داوری: 1الی 2 ماه
روش رفرنسنویسی: هاروارد (Harvard)
هزینه انتشار: هزینه انتشار هر مقاله ارسال شده در سال 1401، مبلغ 2 میلیون ریال است.
وضعیت دسترسی به متن کامل مقالات: دسترسی باز و دریافت رایگان با مجوز و کپیرایت CC BY NC
ایمیل نشریه: foodhygiene.iaut@gmail.com - Foodhygiene@iaut.ac.ir
لینک ثبتنام و ارسال مقالهhttps://jfh.tabriz.iau.ir/contacts?_action=signup
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - بررسی بافتهای مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگآمیزی های عمومی و اختصاصی
پریسا علی پور احمد رضا راجی سعید خانزادی ابوالقاسم نبی پورشماره 53 , دوره 14 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - استخراج و اندازهگیری باقیمانده برخی از آفلاتوکسینها در نمونههای ذرت با روش کچرز تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی جفتشده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
حورا آزادی محمدرضا افشار مقدم جلیل خندقیشماره 53 , دوره 14 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - سنجش میزان رضایت¬مندی مصرف¬کنندگان شهری و روستایی از کیفیت و سلامت مواد غذایی(مطالعه موردی: شهرستان بهمئی)
سید مهدی اسعدی خوب عبدالحمید پاپ زن رضا حق پرستشماره 53 , دوره 14 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی وضعیت تقلبات در شیرهای خام عرضه شده در فصول گرم و سرد در شهرستان شهرکرد، ایران در سال 1402
پریسا ریاحی دهکردی ابراهیم رحیمیشماره 53 , دوره 14 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونههای گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
امیر حسین حامدفر افشین جوادی محمدرضا افشار مقدم حمید میرزاییشماره 53 , دوره 14 , بهار 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - مروری بر تأثیر سموم سیانوباکتریها در آب و مواد غذایی
بهاره نوروزی محمد جباریشماره 53 , دوره 14 , بهار 1403
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ
رقیه اشرفی یورقانلو محمد علیزاده خالدآباد محمود رضازاد باری لطیفه پوراکبرشماره 16 , دوره 4 , زمستان 1393 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامتبخشی و کاربرد بهعنوان افزودنیهای طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری)
سعید میردامادی نازیلا سلیمانزاده مهتا میرزایی پریا مطهریشماره 25 , دوره 7 , بهار 1396 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین
عبداله جمشیدی رضا وکیلی حسام الدین سیفی جواد حاجی زادهشماره 7 , دوره 2 , پاییز 1391 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده-های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار
مقداد پیرصاحب عبداله درگاهی حافظ گلستانی فرشماره 8 , دوره 2 , زمستان 1391 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - اندازهگیری میزان هیستامین و تعیین باکتریهای تولیدکننده آن در تون ماهی هوور منجمد
ولی اله کوهدار ودود رضویلرشماره 5 , دوره 2 , بهار 1391 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضهشده شهر تهران
سحر عاطفی صدرینی عبدالله جمشیدی حسن جلالشماره 38 , دوره 10 , تابستان 1399 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - شناسایی مایکوباکتریوم آویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در نمونههای شیر خام و پاستوریزه با استفاده از روشهای کشت، IS900 PCR و IS900 nested PCR
مهدی سلطانیشماره 43 , دوره 11 , پاییز 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی
سید شهرام شکرفروش نوردهر رکنی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی مریم عباس والیشماره 7 , دوره 2 , پاییز 1391 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس از فرآوردههای گوشتی و بررسی حضور ژن مولد انتروتوکسین A
مهسا سپیدارکیش مسعود قانعشماره 14 , دوره 4 , تابستان 1393 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - مروری جامع بر ساختار، خواص و کاربرد رنگدانه فیکوسیانین
رضا صفری سهیل ریحانی پول سکینه یگانهشماره 46 , دوره 12 , تابستان 1401