فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - کاربرد آنزیمهای تثبیت شده در صنایع غذایی به عنوان روشهای زیست سازگار اسماعیل فرامرزی آق گنبد لیلا امیرخانی سید مهدی هدایت زاده فهیمه درخشانفر دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - مروری برتاثیرات ضد میکروبی وضد باکتریایی نانوذرات نقره ونقره وکامپوزیت های نقره زهرا جوانشیر زهرا محمدپور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی پراکندگی ناشی از میدان الکتریکی در نانو بلورهای TiO2 مجید شب زنده دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مطالعه اجزای تشکیل دهنده اسانس زنجبیل (Zingiber officinale) و مقایسه خاصیت ضدمیکروبی آن با دهانشویه کلرهگزیدین بر روی باکتریهای عامل عفونت دهانی نیما محمدنژاد خیاوی حجت اقبال ندا جهانی آرزو محمدی مهدی احمدی سابق زهره قاضی طباطبایی امیر کشی زاده مزرعه جهان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مروری بر تهیه، خواص و کاربرد هیدروژل های آکریلیک اسید و آکریل آمید محراب فلاحی سامبران طناز سلطان الذاکرین سرخابی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی ویژگی های اکولوژیکی دریاچه ارومیه و راهکارهای احیای آن احمد اصل هاشمی