اﺛﺮ اﻓﺰودن ﮐﺮﺑﻮﮐﺴﯽ ﻣﺘﯿﻞ ﺳﻠﻮﻟﺰ ﺑﺮ روی ﺧﻮاص ﻣﮑﺎﻧﯿﮑﯽ ﻓﯿﻠﻢ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ زﯾﺴﺖ ﺗﺨﺮﯾﺐ ﭘﺬﯾﺮ ژﻻﺗﯿﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺳﺮدآﺑﯽ
محورهای موضوعی : نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری
ژاله خوشخو
1
(ﻫﯿﺄت ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم و ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ، واﺣﺪ ﺗﻬﺮان ﺷﻤﺎل، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، ﺗﻬﺮان، اﯾﺮان)
مهسا تبری
2
(ﻫﯿﺄت ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم و ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ، واﺣﺪ ﺗﻬﺮان ﺷﻤﺎل، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، ﺗﻬﺮان، اﯾﺮان)
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_